avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inaltime maxima gard in intersectie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inaltime maxima gard in intersectie

Buna ziua,

Ma numesc Ioana si detin un teren intr-un sat din comuna Domnesti, Ilfov.
Terenul este pozitionat intr-o intersectie a unui drum secundar cu o alee sateasca (doua dintre laturile terenului au iesire completa la strada - o latura la drumul secundar, si cealalta latura la aleea sateasca, pe intreaga lor lungime).
Doresc sa ridic un gard opac din lemn cu inaltimea de 2 metri pe aceste doua laturi aflate la strada si as dori sa aflu care este inaltimea maxima a unui gard ce imprejoara un teren aflat in intersectie. Mentionez ca dorinta mea de a ridica acest gard inalt este data de problemele cu vecinii deranjanti si dorinta de a descuraja tentativele de furt (am fost pradati cu alta ocazie, desi avem in momentul de fata un gard mai mic).
Ma preocupa inaltimea admisa a gardului deoarece ma gandesc ca inaltimea sa si opacitatea ar putea deranja vizibilitatea la iesirea de pe aleea sateasca pe celalalt drum. Nu as vrea sa ridic un astfel de gard costisitor (suprafata este mare), sa mi se faca reclamatie tot de catre vecinii "prietenosi" si sa fiu nevoita sa il reduc sau sa il demolez....
Va rog daca se poate sa mentionati si articolul din lege care prevede astfel de reguli, daca el exista.

Cu stima si multumiri anticipate,
Ioana

Alte discuții în legătură

Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pt. drum de servitute: 4m sau 7m? gabi-mirela gabi-mirela In anul 2007 am achizitionat un teren in Domnesti-Ilfov care beneficiaza de un drum de servitute cu latimea de 4m si lungimea de 60m. In anul 2010 am vrut ... (vezi toată discuția)
Problema teren sepy sepy Buna ziua ! Acum 4 ani am cumparat un teren intr-o comuna din Ilfov . Terenul este intravilan si are PUZ aprobat. Intre timp am reusit sa construiesc si o ... (vezi toată discuția)