avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avocat colaborator in Brasov
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avocat colaborator in Brasov

Buna ziua,

Caut un avocat colaborator in Brasov. Societatea mea are sediul in Ilfov, si avem niste litigii in Brasov, prin urmare avem nevoie de un avocat acolo, pentru a ne reprezenta. Litigiile sunt legate de recuperarea unui motor lasat la reparat la o firma din Brasov, care acum refuza restituirea acestuia.
Va rog sa ma contactati daca sunteti interesati.

Alte discuții în legătură

Caut avocat berta010 berta010 Buna ziua, Caut avocat in Cluj sau Tg. Mures, pentru a reprezenta o persoana juridica italiana, eventual vorbitor de limba italiana. Va rog lasati un numar ... (vezi toată discuția)
Doresc colaborare cu un avocat pentru recuperare avans magazie ... ElenaComanescu ElenaComanescu Doresc colaborare cu un avocat pentru recuperare avans magazie Buna seara, Caut o doamna/un domn avocat cu un onorariu accesibil pentru a ma ajuta sa ... (vezi toată discuția)
Probleme societate recuperare nelush2103 nelush2103 Am apelat acum 11 luni la o societate de recuperare `` DE RENUME `` din Bucuresti, in rezolvarea unui conflict intre subsemnatul si o anume Banca. Am incheiat ... (vezi toată discuția)