Nu sunteti singurul inselat de aceasta firma. Lipsa lor de profesionalism este de notorietate.. Ar trebui sa le precizati si numele ca sa fie cunoscuti de care cei ce ar dori sa le solicite serviciile. Si noi avem clienti carora le-au luat onorariu si nu le-au recuperat nimic timp de 2 ani de zile, ba chiar nici nu se prezentau la procese, pierzandu-le pe multe dintre ele din aceasta cauza. Noi am recuperat in 2 luni ceea ce ei nu au fost in stare sa faca in 2 ani. In plus se lauda ca sunt profesionisti. Rusinos.
Da, aveti perfecta dreptate. dar `` cunoscatorii `` SUNT SIGUR ca au recunoscut despre cine este vorba, caci doar nu sunt 2 ( doi ) senatori cu firma de curatenie si de recuperari. Unul stim ca este la PDL dar cel in cauza este INDEPENDENT.
Pe mine ma interesa sa aflu cam cum as putea sa-mi rezolv problema ( in mod legal bineinteles pe cat posibil, cu toate ca nu mai stie nici dracul unde este limita intre legalitate si furaciune ), iar daca nu, atunci voi apela la RUSINICA. Caci totusi este RUSINOS ca un SENATOR sa se bucure la banii unui amarat de pensionar ca mine, si atunci trebuie rasplatit pe masura,( aminte de Cuza, daca esti prins cu ocaua mica, tre` sa suporti ) ca sa stie tot romanul cine ne DICTEAZA SOARTA, caci oricum .... ,, este multi ,, prin parlament, senat, guvern si asa mai departe. Ceea ce face prin COLABORATORII dansului ( avocati, consultanti, etc ) miroase de departe a inselatorie. Mai astept idei si sprijin. Oricum doresc sa fac o pagina pe net speciala pentru cei cu probleme la Dl. Senator & Co, ca sa stie tot poporul cam ce hram poarta acest specimen. Oricum multumesc.....
Si, apropo. Aveti `` combustibil in instalatie `` pentru un `` wrestling juridic `` cu acest personaj DUBIOS ? daca DA, si este valabil si pentru altii, accept oferte SERIOASE. Altfel, doar cuvinte exprimate prin intermediul tastelor vechi si prafuite ale PC-ului. Astept oricum OFERTE.
Vaai, se poate? Firma respectiva se ocupa , cu acelasi profesionalism, de procesele unor Directii din subordinea Primariei Bucuresti si de contractele de achizitii publice ale acestora.
Pai puteti sa-i deranjati atunci cand banii vin oricum, de la buget, adica din buzunarul dvs. si al meu, bineinteles? X-(
Iar ma mananca limba! Iar eu scriu intotdeauna folosindu-mi numele pe cand pe dvs. va "cheama" nelush2103! Avantaj dvs.!
Doar o mica precizare: potrivit regulamentului de postare, nu este de dorit indicarea unei persoane (fizice sau juridice) in mesaje. Nu ca n-am sti cu totii despre cine este vorba :innocent: