Buna ziua,
Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces pe care intentionez sa il deschid impotriva unui studio foarte cunoscut de videochat din Bucuresti. Scriu aici pentru ca am fost refuzata pana acum de doua ori de avocati care au considerat domeniul "videochat" ca fiind unul tabuu si nu au dorit sa se implice intr-un astfel de proces. Pe scurt, este vorba de o suma de bani destul de mare (consider eu) pe care trebuie sa o recuperez de la acest studio cu care am colaborat timp de 2 ani. Un alt motiv pentru care cer aici ajutor este ca nu pot apela la prieteni avocati sau avocati din familie tocmai din cauza "jobului" pe care l-am tinut ascuns in tot acest timp.
Asadar, daca este cineva care considera ca ma poate ajuta si care nu are prejudecati sau retineri in a inainta un proces impotriva unui studio de videochat rog sa imi lase date de contact.
Multumesc!
O zi frumoasa!
Eu sunt mirat de faptul ca nu ati gasit avocat pentru motivul ca ar fi un proces rusinos.
Aproape orice proces in care cineva are de luat bani poate fi considerat un proces rusinos.
Si in penal sa aperi infractori ar fi rusinos daca am continua ideea...
Este posibil sa fi considerat ca nu puteti castiga procesul si de aceea sa va fi refuzat.
Oamenii se supara foarte tare daca avocatii le spun ca pierd procesul desi e spre binele lor sa stie...adevarul...
Procesele depind de probe si nu de faptul ca o firma e mare sau mica ori este a nu stiu cui...
Da, am realizat ca nu m-am exprimat foarte clar in legatura cu raspunsul primit de la cei doi avocati care m-au refuzat dupa ce am scris mesajul. Unul dintre ei (o doamna) mi-a spus clar ca am toate sansele de castig pentru ca e dreptul meu sa recuperez banii pentru care am muncit, asta dupa ce a analizat contractul pe care eu l-am semnat cu studioul. Totodata a recunoscut ca ar fi un proces de lunga durata pentru ca, asa cum este de asteptat, omul impotriva caruia merg in instanta este unul puternic, cu foarte multi bani si ar face orice sa iasa castigator, numai asa, din principiu. Problema cu aceasta doamna avocat este ca are o varsta inaintata (i-a luat in jur de o ora si ceva sa tipareasca doua paragrafe in word ca dupa ce l-a scos la imprimanta sa identific si greseli de redactare), nu a parut deloc sigura pe ea ca m-ar putea ajuta si atunci am cazut de comun acord ca trebuie sa gasesc alt avocat.
Cea de-a doua persoana este profesor, devenita recent mama si m-a refuzat politicos fara a analiza cazul meu spunandu-mi ca este implicata in foarte multe proiecte si domeniul videochat nu este unul in care ar vrea sa fie implicata.
Deci, nu am fost refuzata pe motiv ca nu am sanse sa castig cazul, ci pur si simplu circumstantele au facut ca cei doi avocati sa nu ma poata ajuta.
Tocmai de aceea am preferat sa spun din capul locului despre ce e vorba ca sa nu ma lovesc de persoane incapabile sa ma ajute sau cu prejudecati.
Am inteles situatia acum ca ati precizat mai clar.
Chestiunea probelor insa eu tind sa cred ca nu este chiar atat de simpla pentru ca trebuie dovedit in instanta absolut tot.
Faptul ca ati lucrat si la ce bani aveati dreptul trebuie dovedit pe baza de contract.Va trebui dovedit numarul de ore prestate.
Eu am impresia ca in contracte se trece o alta suma in astfel de cazuri.
Mai poate fi si o problema legata de nationalitatea societatii.
Nu prea imi vine sa cred ca este o mare placinta si nu trebuie decat sa bati la usa ca sa iei placinta...
Este bine sa stiti ca exista si mesaje private si va puteti verifica mesageria privata.
Nu o sa va lase nimeni date de contact aici...cred eu...
Acuzatii la divort
maria8888
Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata....
sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)