avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Problema anonimatului
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Problema anonimatului

Ma surprinde strategia care o aplica majoritatea celor care adreseaza intrebari sau chiar cei care raspund.
1. De cine va este frica?
2. Cred ca nu sunteti stapini de raspuns si va este rusine de consecinte.
3. Este un forum deschis pentru profesionisti, nu pentru discutii de tip smschat sau divertisment on-line.
Cred ca administratori ar trebui sa puna conditia ca cei care adreseaza intrebari sa fie inregistrati ca utilizatori, iar cei care ofera raspunsuri sa apara in catlogul profesional.
Asa stim cu cine stam de vorba si raspunsurile cu caracter juridic pot fi observate.
O zi buna pentru cei care se sint jigniti, dar asta este realitatea, daca sunteti profesionisti - sustinteti cu fermitate opinia.
Cel mai recent răspuns: euralu , utilizator 17:19, 7 Iulie 2005
Ma bucur sa observ faptul ca gandim la fel. Sistemul este in lucru si probabil pana la finalul saptamanii o sa fie posibila postarea unui mesaj in forum doar de catre cei care au un cont de membru (cont gratuit).
salve,
[1] anonimatul isi are functiile sale, si nu neaparat aceea de fuga de raspundere pentru consilierea acordata;
[2] observ ca, daca veti obliga (a se citi conditiona) activitatea pe acest forum de inregistrare obligatorie, din motive tehnice (obiective) pe care nu vi le voi impartasi (tine de useri si parole, de reteaua folosita pentru acces la INet), unii din noi vom continua numai sa citim...
[3] o data transformat in cerc inchis, cu cartile pe fatsa, veti avea avantajul de a contoriza contributia unora din useri... acestia daca sunt interesati de asemenea statistici, oricum au optiunea de a se loga si a fi contorizati, ceea ce nu inseamna si o obligatie opozabila 'erga omnes'...
[4] pentru conservarea dinamicitatii consilierilor juridice de pe site, optez pentru anonimat... cine e cu adevarat interesat de o anume persoana, o va gasi si fara eliminarea anonimatului.
fortuna vis
Sa fiu sincera, pe mine mai mult ma deranjeaza faptul ca in loc sa se raspunda la anumite intrebari, unii useri (inregistrati sau nu) isi arunca sageti... am mai spus-o si am s-o mai spun pana cine trebuie sa inteleaga va intelege ca unii dintre noi, desi nu au legatura cu acest domeniu, au intr-adevar probleme si au nevoie de sfaturi, cateodata urgente si din acest motiv apeleaza la AvNet, nu pentru a "savura" certuri si atacuri ieftine intre avocati care se vor profesionisti; acesti oameni, din punctul meu de vedere nu au inteles scopul acestui forum; am gresit si eu in situatii de acest gen, dar cand cineva iti deschide ochii te opresti...
Sper ca acest mesaj sa fie inteles.

Cu respect,
Ralu
Sa fim realisti. Cine poate sa confirme cu siguranta ca datele prezentate la inscriere sunt cele reale?
Totusi consider ca e mai constructiv sa discutam fata in fata cu cartile pe masa si sa nu stam dupa colt, semnand anonime cu " un grup de oameni de bine".
Ai dreptate si achiesez la spusele tale.
Sunt unii care in loc sa raspunda la intrebarile posibililor justitiabili, se leaga de raspunsurile celorlalti. Pe mine nu ma deranjeaza "sageti" de genul "las-o moarta" sau "daca judecatorul ar face cum ai zis tu ar trebui sa fie beat..." Dar ma surprinde faptul ca nu isi argumenteaza "sagetile" cu vreun temei legal.
Oricum, se stie, unde sunt doi juristi sunt trei pareri.
Discutiile in contradictoriu (contradictorialitatea este un principiu fundamental in procesele de orice natura) sunt bune, pentru ca avem posibilitatea sa ne completam unii pe altii. Nimeni nu are cum sa stie chiar totul.

Alte discuții în legătură

Propuneri modificari regulament cu privire la sanctionarea raspunsurilor eronate ContSters20980 ContSters20980 As vrea sa va supun dezbaterii urmatoarea problema destul de delicata. In ultima vreme au existat numeroare discutii (si implicit multe mesaje sterse) ... (vezi toată discuția)
Respectul fata de..."vasile" Radu Gabrian Radu Gabrian Au trecut doi ani de cand ma aflu pe acest forum si innca o data imi manifest bucuria si gratitudineaca am colegi de forum,deosebiti ca oameni si ca ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)