avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Problema anonimatului
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Problema anonimatului

Ma surprinde strategia care o aplica majoritatea celor care adreseaza intrebari sau chiar cei care raspund.
1. De cine va este frica?
2. Cred ca nu sunteti stapini de raspuns si va este rusine de consecinte.
3. Este un forum deschis pentru profesionisti, nu pentru discutii de tip smschat sau divertisment on-line.
Cred ca administratori ar trebui sa puna conditia ca cei care adreseaza intrebari sa fie inregistrati ca utilizatori, iar cei care ofera raspunsuri sa apara in catlogul profesional.
Asa stim cu cine stam de vorba si raspunsurile cu caracter juridic pot fi observate.
O zi buna pentru cei care se sint jigniti, dar asta este realitatea, daca sunteti profesionisti - sustinteti cu fermitate opinia.
Cel mai recent răspuns: euralu , utilizator 17:19, 7 Iulie 2005
Chestia suna cam asa: intreaba 30 de juristi si vei ave 30 de pareri diferite.
Plus sau minus una.
intr-adevar poti raspunde mereu dintr-un icafe al carui ip nu intereseaza pe nimeni cu diferite nume, tot la fel de prost esti.
chestia cu catalogu profesional cade. in primu rand e reclama pe fata, adica prohibita. apoi ar fi consultatii, ceea ce nu sunt si nu pot fi. pe forum ingani 3-4 idei dai "un raspuns scurt" altfel n'ar mai angaja nimeni avocati ar lua codul si ar gasi singuri solutii geniale de castigat procese incheiat tranzactii ...
apoi, cred ca din contra, exact pt. asta e forumu, un loc de mica barfa, intelectuala sau nu, who cares, barfa is cool shit, un soi de fumoar, unii poate vin aici, sa uite de serviciu, nu sa se solicite in continuare.

astea sunt niste conspecte. conspecte de spete, conspecte de raspunsuri .... sunt distractive si astea, mai ingani acolo 2-3 vorbe cu compatriotii ...
si apoi la ce sa te semnezi ? asta e toata ideea pe web, intri cu nick, asta e standardu, din contra daca semnezi, te dai drept cineva si incepa sa injuri frate ...
uite bd intra cu bogd pe un forum si nu ii mai zice nimeni nimic, procurori auditori judecatori intra cu nick si e totu in regula. ce te intereseaza pe tine ce scrie jean pahrtzov ? ce pui mai mult pret pe forum decat pe carte, sau decat pe avocat ? eu cred ca nu.
Intr-un fel sunt de acord cu tine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propuneri modificari regulament cu privire la sanctionarea raspunsurilor eronate ContSters20980 ContSters20980 As vrea sa va supun dezbaterii urmatoarea problema destul de delicata. In ultima vreme au existat numeroare discutii (si implicit multe mesaje sterse) ... (vezi toată discuția)
Respectul fata de..."vasile" Radu Gabrian Radu Gabrian Au trecut doi ani de cand ma aflu pe acest forum si innca o data imi manifest bucuria si gratitudineaca am colegi de forum,deosebiti ca oameni si ca ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)