avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice singur ofertant la licitatie electronica....
Discuție deschisă în Achiziţii publice

singur ofertant la licitatie electronica....

sunt operator economic, am fost admis la licitatia deschisa cu etapa finala de licitatie electronica. suntem singurul ofertant si nu vrem sa mai licitam (vrem sa pastram oferta initiala, care a fost definita si de AC in cadrul LE). intrebarea mea este: daca nu vreau sa mai modific aceasta oferta, mai are sens sa ma inscriu la aceasta licitatie electronica? eu apar deja inscrisa de AC in cadrul LE. va rog mult, astept un raspuns .....multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Alisssia , utilizator 15:23, 21 Iunie 2011
Daca nu modificati nimic in site atunci ramane valabila oferta initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Sectiunea iv din fisa de date a achizitiei rambela rambela Cine a facut cerere de oferta cu ultima faza de licitatie electronica poate sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna ce a scris la Sectiunea IV.2.2 din fisa de ... (vezi toată discuția)
Procedura de atribuire offline cu licitatie deschisa cu un singur ofertant tecnos1234 tecnos1234 Buna ziua, In aceasta situatie: \\"o singura oferta in licitatie deschisa\\" putem mentine acelasi pret ca in oferta initiala? sau suntem obligati sa ... (vezi toată discuția)