avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale jurist iasi ptr infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

jurist iasi ptr infiintare firma

buna ziua, stie cineva un jurist bun in iasi ptr infiintarea unei firme? cam care ar fi pretul? Multumesc. Si in cat timp am actele in mana? Actele ptr un SRL cu asociat unic cat costa la momentul respectiv?
Cel mai recent răspuns: R&R MEDIASERV AFFAIRS , Consilier juridic 19:21, 28 Iulie 2008
Taxele la ORC sunt in jur de 500-600 lei, durata e de cca 20-30 zile. Onorariul nu este fix, este diferit, de la avocat la avocat. Nu e rau sa mergeti la Baroul Iasi sa intrebati un avocat cine se ocupa de infiintari de firma.Toti juristii sunt buni.:D
avocat Alina Diana Popa, srl infiintat in max 5 zile.
tel. 0745226513. succes
avocat GRIGORAS Bogdan, lucreaza in cadrul unui cabinet specializat in drept comercial!
Telefon: 0723652039 sau 0765481089
E un Baiat de inteles, sper sa va itelegeti, celelalte amanunte le discutati la fata locului!
Bafta si profit maxim!
Ca si precizare: in termen de 5-6 zile Registrul Comerţului va emite actele (trebuie trimise spre publicare la Monitorul Oficial). Cam 2 zile obţinerea celorlalte acte (capital social, s.a.), deci in total 7-8 zile (lucrătoare). Pentru tarifele Registrului Comerţului puteţi vizita www.onrc.ro, secţiunea Taxe si tarife. In rest, tarifele juriştilor nu prea diferă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Infintare srl d807 d807 MA PUTETI AJUTA CU TOTI PASII PE CARE TREBUIE SA-I FAC PENTRU A INFINTA UN SRL, SAU O ASOCIATIE FAMILIALA,SI CARE AR FI MAI RENTABILA SI DE CE? MENTIONEZ CA ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de constructii marian27 marian27 Ce autorizatii, avize si alte asemenea imi sunt necesare la infiintarea unei firme de constructii? (vezi toată discuția)