avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Studentii beneficiaza de subventia de caldura?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Studentii beneficiaza de subventia de caldura?

Sunt studenta la Timisoara si nu am beneficiat de subventia de caldura,nush daca se poate si ce acte mi-ar trebui,in primul rand trebuie incheiat un contract intre parti,eu locuind in ap inchiriat...?Va rog imi raspundeti!!!ast un raspuns
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Subventie caldura 2012 - pt .studenti toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - Fiul meu este student in Bucuresti la o facultate de stat, la zi, pe locuri fara ... (vezi toată discuția)
Subvenție căldură pentru studenţi alin2586 alin2586 Sunt student în Timișoara şi locuiesc într-un apartament închiriat (fără contract de închiriere) , aş dori să știu dacă pot beneficia de subvenție ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura - beneficiez daca nu sunt proprietarul imobilului? tina83 tina83 beneficiez de ajutor de caldura daca locuiesc in apartamentil socrilor mei?precizez ca nu am contract de chirie sau nimic altceva anul trecut am beneficiat dar ... (vezi toată discuția)