avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventie caldura - beneficiez daca nu sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventie caldura - beneficiez daca nu sunt proprietarul imobilului?

beneficiez de ajutor de caldura daca locuiesc in apartamentil socrilor mei?precizez ca nu am contract de chirie sau nimic altceva anul trecut am beneficiat dar anul acesta mi s-a zis la primarie ca trebuie sa fiu proprietar altfel nu mi se da SUBVENTIE/AST RASPUNS URGENT VA MULTUMESC ANTICIPAT:(
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 20:05, 17 Octombrie 2011
beneficiati daca proprietarul depune cererea in numele dumneavoastra sau daca va imputerniceste sa depuneti dumneavostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru caldura delicatete delicatete As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Se depun actele pentru subventii la incalzire si se completeaza un formular pe proprie raspundere. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura uraganinstant uraganinstant Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament inchiriat impreuna cu o prietena. Contractul de inchiriere este facut \"de mana\", nu este legalizat la ... (vezi toată discuția)
Subventie gaz deea_3181 deea_3181 Buna ziua. As avea o intrebare daca se poate. ieri am fost sa depun actele la primarie pentru subventia la caldura. Toate bune si frumoase, pana doamna de ... (vezi toată discuția)