As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Se depun actele pentru subventii la incalzire si se completeaza un formular pe proprie raspundere. Mentionez ca locuiesc in apartamentul unui verisor, nu platesc chirie dar am un salar foarte mic si as putea beneficia de acea subventie. Problema e ca in formularul respectiv nu se specifica cine trebuie sa completeze. Persoana care locuieste sau proprietarul. Mentionez ca nu am facut mutatie la acel domiciliu. La asociatia de proprietari mi s-a spus ca ar avea dreptul proprietarul, desi el nu locuieste acolo. Lamuriti-ma si pe mine. Va multumesc.
O puteati completa si dv. daca aveati flotant pe acea adresa si daca sunteti trecuta in cartea de imobil.
De acest ajutor pentru caldura beneficiaza cei care locuiesc efectiv in locuinta si in numar de cati sunt trecuti la intretinere, deci dv.
Proprietarul nu locuieste, deci nu poate obtine acest ajutor.
sunt doua variante:
1. proprietarul completeaza cererea pentru dumneavastra (el pe prima pagina, dumneavoatra pe a doua)
2. proprietarul va imputerniceste prin procura notariala sa depuneti cererea
Este discriminare?
scarlet
asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele?
mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)