avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie gaz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie gaz

Buna ziua.
As avea o intrebare daca se poate.
ieri am fost sa depun actele la primarie pentru subventia la caldura. Toate bune si frumoase, pana doamna de acolo mi-a spus ca numele titularului (factura de gaz este trecuta pe numele bunicului meu) nu corespunde cu numele celui care depune cererea pentru caldura (adik eu).
Eu locuiesc cu fratele meu in apartamentul bunicilor, insa bunicii mei nu mai locuiesc aici, ci la tara, impreuna cu parintii mei.
Mi s-a spus de la primarie ca trebuie sa ma duc la gaz sa schimb contractul, in sensul ca ori pun contractul de gaz pe numele meu (ceea ce nu stiu daca se poate, pentru ca bunicii sunt proprietari pe apartament), fie sa fiu trecuta si eu in contractul de gaz (ceea ce iar nu stiu daca se poate).
Va rog ajutati-ma cu un sfat sau spuneti-mi ce se poate face in acest caz.
Mi se parte foarte stupid, dat fiind faptul ca eu locuiesc acolo, si nu bunicii, subventia este pentru cei care locuiesc acolo, nu pentru proprietari.
A, si mai precizez ca buniciii nu detin alta locuinta nicaieri.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 11:02, 27 Octombrie 2010
Puteti sa faceti cererea in numele bunicului, altfel trebuie sa-l aduceti pe el sa faca cererea si eventual daca tot vine sa va ia in spatiu.Contractul la gaz nu are rost sa-l schimbati cat bunicul traieste ca dati niste bani aiurea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar subventie gaze crezzulina crezzulina Buna seara! As dori sa stiu daca este legal ca cei de la Distrigaz sa-mi ceara in componenta dosarului de subventie gaze- ca pe Factura sa figureze numele meu ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)