Buna seara!
As dori sa stiu daca este legal ca cei de la Distrigaz sa-mi ceara in componenta dosarului de subventie gaze- ca pe Factura sa figureze numele meu (fosta sotie a sotului meu); ca sa detaliez, am divortat de curand, locuiesc in casa comuna a mea si a fostului sot ( acesta este plecat din tara) , folosesc centrala cu gaze si am incercat sa depun un dosar pentru subventie gaze. In privinta venitului ma incadrez, dar mi-au respins dosarul pe motiv ca pe factura de gaze nu apare numele meu, ci al fostului sot!
Au spus ca este nevoie pentru a rezilia Contractul de Hotararea de divort legalizara si de partaj! Eu partajul nu l-am intentat inca! Este corect si legal ceea ce se intampla? Va multumesc !
Distrigazul nu are treaba cu depunerea dosarului pentru subventie. La Primarie se depune cererea pentru acordarea subventiei. Cererea se depune, de catre proprietarul locuintei sau de catre o persoana imputernicita de acesta. Mergeti la Primarie, spuneti-le care este situatia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor incalzire
gabriolet
Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)