avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar Subventie gaze
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar Subventie gaze

Buna seara!
As dori sa stiu daca este legal ca cei de la Distrigaz sa-mi ceara in componenta dosarului de subventie gaze- ca pe Factura sa figureze numele meu (fosta sotie a sotului meu); ca sa detaliez, am divortat de curand, locuiesc in casa comuna a mea si a fostului sot ( acesta este plecat din tara) , folosesc centrala cu gaze si am incercat sa depun un dosar pentru subventie gaze. In privinta venitului ma incadrez, dar mi-au respins dosarul pe motiv ca pe factura de gaze nu apare numele meu, ci al fostului sot!
Au spus ca este nevoie pentru a rezilia Contractul de Hotararea de divort legalizara si de partaj! Eu partajul nu l-am intentat inca! Este corect si legal ceea ce se intampla? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 02:46, 23 Octombrie 2011
Distrigazul nu are treaba cu depunerea dosarului pentru subventie. La Primarie se depune cererea pentru acordarea subventiei. Cererea se depune, de catre proprietarul locuintei sau de catre o persoana imputernicita de acesta. Mergeti la Primarie, spuneti-le care este situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire pentru apartament anl blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Locuiesc cu chirie intr-un apartament ANL, cu contract. Centrala pe gaze este ptr intreg blocul (30 de apartamente) iar factura vine la asociatie, ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)