avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Este recunoscuta Facultatea de stiinte juridice si ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Este recunoscuta Facultatea de stiinte juridice si administrative Brasov din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti?

M-am inscris la Universitarea Spiru Haret-Facultatea de stiinte juridice si administrative in anul 2008 forma de invatamant la distanta.In anul urmator respectiv 2009-2010 la FR iar in acest an 2010-2011 am urmat cursurile forma de zi.Peste cateva zile dau licenta la Brasov. Imi va fi recunoscuta diploma? Va rog din suflet sa ma informati daca cunoasteti.Cu stima va multumeste, Gabriela

Alte discuții în legătură

Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Ush- problema tuturor care au sustinut si promovat examenul de licenta 2008-2009 sos Meliana Meliana OG 10/2009, ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)