avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrarea in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrarea in grad de handicap

O persoana care are pensie de CAP, cu diagnostic (ulterior pensionarii CAP) de glaucom absolut OS iar OD glaucom avansat compensat medicamentos (operat de cataracta)/ INSF. CARDIACA CLASA III - FA CU RITM LENT (necesita operatie pentru implantare stimulator cardiac) ar avea dreptul la pensie de handicap sau la un insotitor ?
De ce documente am nevoie la dosar sau unde ar trebui sa ma interesez? (sunt din judetul NT)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acuitatea vizuala se masoara cu ochelarii pe ochi? miki1 miki1 As dori sa va intreb daca este normal ca un doctor sa-mi masoare acuitatea vizuala cu ochelarii pe ochi.Nici un alt doctor nu mi-a mai luat pana acum acuitatea ... (vezi toată discuția)
Certifcat de incadrare in grad de handicap Laur18 Laur18 Pana sa implinesc 18 ani am avut gradul 2 de handicap la comisia de experitiza pentru copii, dupa ce am implinit 18 ani a trebuit sa ma mut la adulti, fiind ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap, insuficienta cardiaca clasa iii nyha eagle_free eagle_free Buna seara. Tatal meu este bolnav cardiac de peste 10 ani si il cheama Nichita Fedot, Sarichioi, jud. Tulcea. In ultimii ani boala a avansat pana la ... (vezi toată discuția)