avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire accident auto din culpa victimei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire accident auto din culpa victimei

Am rugamintea sa ma ajutati nin urmat.speta:am fost implicat intr-un accident auto cauzat din culpa victimei(pers.fizica care traversa neregulamentar)si masina mea a suferit avarii importante,Intrucat masina NU este asigurata CASCO cum pot sa fiu despagubit?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:02, 26 Iunie 2011
Puteti solicita despagubirea de la persoana care a traversat neregulamentar.
cam greu sa obtineti despagubiri de la acea persoana. pana la urma e riscul dvs ca nu aveti asigurare.
Era riscul persoanei care intreaba daca vinovatia ii apartinea.
Nu cred ca obligatiile sunt doar in teorie!
din pacate acea persoana a decedat in urma accidentului rutier!
In primul rand daca este si un deces (chiar din culpa) aveti si dv partea de vina. Este vorba de viteza cu care circulati in acel moment. Acum daca a mai si decedat vinovatul, nu cred ca mai aveti impotriva cui sa va indreptati. Mai aveti o sansa sa apelati la FPVS.

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la u.e. visirin visirin Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de ... (vezi toată discuția)
Accident emilyB emilyB Buna ziua. In urma cu doua luni sotul meu a accidentat o persoana care s-a angajat in traversarea drumului fara sa se asigure. In zona nu exista treceri de ... (vezi toată discuția)