avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit dividende

Buna ziua!
As dori sa stiu daca tribuie depusa declaratia 100 pana in 25 a lunii urmatoare in cazul in care s-au ridicat dividende, iar societatea este platitoare de TVA trimestrial?
(s-au ridicat dividende in luna mai)
Cel mai recent răspuns: carmen carolina , utilizator 09:28, 24 Iunie 2011
Nu are legatura impozitul pe dividende si implicit termenul de depunere a declaratiei 100 cu tva-ul si termenul de depunere a declaratiei 300.
Dividende platite in mai 2011, depunere declaratie 100 pana pe 25 iunie 2011, plata impozit dividende pana pe 25 iunie 2011, depunere declaratie 205 pana pe 30 iunie 2012.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
george-neagu, moderator
dividendele distribuite din profitul carui an sunt ?
profitul anului 2010
multumesc
pentru dividendele distribuite , aferente anului 2010, cuvenite persoanelor fizice :
- se achita impozitul pana la 25 a lunii urmatoare celei in care se face plata
- se declara in declaratia cod 100 a lunii in care se face plata impozitului
- se declara in declaratia 205 , cu termen 2012 , 30.06

Alte discuții în legătură

Prag tva, impozit dividente, impozit venit talmacel talmacel Buna ziua, Am o firma care este infiintata in 04.2009 , platitoare de Tva trimestrial si impozit pe venit. Ea la finele anului 2009 are o CA de 174914.82 ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende camicami camicami Prin hotararea AGA, in luna aprilie anul curent se repartizeaza la dividende profitul nerepartizat din contul 117. O parte s-au ridicat in septembrie cu plata ... (vezi toată discuția)
Distribuire dividende Vali69 Vali69 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand depun declaratia 205 in urmatoarea situatie: Am depus bilantul la Finante, pentru o societate cu profit la 31.12.2010 ... (vezi toată discuția)