avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs post secretar UAT
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs post secretar UAT

Pentru a demara procedura de organizare concurs de ocupare a postului de secretar al unei comune, trebuie obtinut avizul conform Ordinului nr. 78/2011 sau postul de secretar UAT intra pe exceptii conform art. 22 alin. 2 din OUG 34/2009.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:39, 23 Iunie 2011
Functia publica de secretar al UAT este exceptata de la aplicarea OUG 34/2009, conform art. 22 alin.2 indice 1 litera b (se poate organiza oricand concurs de recrutare/promovare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post unic - se poate organiza concurs? Gina129 Gina129 Buna ziua, In cadrul unei institutii publice exista un post unic, adica este singurul post din compartimentul restectiv si atributiile nu sunt indeplinite de ... (vezi toată discuția)
Atributii functie de secretar comuna marina.marina67 marina.marina67 Incepand cu data de 01.01.2009 am fost promovata temporar,pe o perioada de 6 luni,pe functia de secretar comuna,cu obligatia de a se organiza ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)