avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare radiere promisiune de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare radiere promisiune de vanzare cumparare

Problema mea este urmatoarea
Am cumparat de buna credinta un imobil cu plata prin credit ipotecar.Extrasul de carte funciara la data cumpararii era LIBER DE SARCINI.
Dupa cateva luni am aflat ca acelasi imobil fusese dat cu Promisiune de vanzare cumparare altui cumparator, neajungand la finalizarea Contractului de vanzare cumparare din motive necunoscute de mine.
Am aflat apoi ca in Cartea funciara a fost inscrisa atat promisiunea cat si radierea promisiunii. In prezent exista un litigiu intre aceste 2 parti, iar instanta de judecata a dat sentinta de anulare a radierii acelei promisiuni iar proprietarului initial al imobilului i s-a deschis un dosar de inselaciune fata de cel cu care avusese incheiata promisiunea.
Acea sentinta de anulare a radierii se va inscrie in Extrasul de carte funciara a imobilului pe care eu l-am cumparat de buna credinta?
Cine va trebui sa faca radierea din nou?
Ma impiedica acest lucru daca eu vreau sa vand imobilul?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Imobil promis unuia si vandut altuia r111 r111 Problema mea este urmatoarea Am cumparat de buna credinta un imobil cu plata prin credit ipotecar.Extrasul de carte funciara la data cumpararii era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2005 sotul mamei mele a incheiat o promisiune ... Asavinei Dumitru Asavinei Dumitru Buna ziua! In anul 2005 sotul mamei mele a incheiat o promisiune de vanzare a unui teren extravilan care nu sa finalizat cu un contract de vanzare,in anul ... (vezi toată discuția)
Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)