avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe proiecte europene finantate din fonduri europene
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe proiecte europene finantate din fonduri europene

Buna ziua!
Suntem bugetari si suntem in situatia de a face prima rambursare. Va rog spuneti-mi cum trebuie sa fac: la OI mi se spune ca trebuie sa am 2 CIM-uri, unul pe institutie pentru functie si unul pe proiect conform Cererii de finantare. Reprezentantul legal insa nu este de acord, deoarece situatia ar fi amendata de curtea de conturi. Dati-mi va rog o mina de ajutor. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala Ramona24 Ramona24 Exista asa ceva si ce forta poate avea o declaratie notariala a unui solicitant de finantare nerambursabila catre finantator cum ca daca in ... (vezi toată discuția)
Schema minimis ghiuri1986 ghiuri1986 Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de aceasta schema de \'\'ajutor\'\' de minimis.Sunt unul dintre cei cu proiect aprobat iar din pacate nu prea am cum sa ... (vezi toată discuția)
Sume necuvenite sami482001 sami482001 Buna ziua In anul 2009 angajatii institutiei in care lucrez au primit sporuri conform contractului colectiv de munca. Curtea de conturi la verificari, a ... (vezi toată discuția)