avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Farmacie Naturista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Farmacie Naturista

Buna ziua,
Vreau sa imi deschis un Plantshop, nu am studii de farmacie, biologie etc.Intrebarea mea este daca in aceste conditii pot sa imi deschid magazinul si care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anaioana , utilizator 10:57, 29 Iulie 2008
O unitate sa poata functiona trebuie sa angajeze macar un asistent de farmacie. Autorizatiile pentru infiintarea unei farmacii vor fi date de Ministerul Sanatatii, iar Colegiul Farmacistilor va avea rol consultativ in obtinerea avizului de catre o unitate.
trebuie asistent farmacie, chiar daca vor fi doar produse naturale?
Trebuie sa fiti mai precisa: ce doriti sa deschideti? o farmacie, si atunci ati primit raspunsul, sau un magazin de desfacere.
magazin de desfacere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie Aleximo Aleximo salut...daca vreau sa-mi deschid o farmacie..nu sa prepar produse farmaceutice doar sa le vand , deci sa fiu intermediar..am nevoie de studii de specialitate ... (vezi toată discuția)
Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)