avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scrisoare cu confirmare de primire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scrisoare cu confirmare de primire

Ce trebuie sa fac daca am trimis o adresa cu confirmare de primire, acum o saptamana si confirmarea nu am primit-o nici la momentul actual? Mentionez ca am discutat cu cei de la posta si mi-au spus ca plicul inca se afla la ei si ca nu a venit sa-l ridice destinatarul. Ce dovada pot sa cer ca posta si-a facut treaba pt. care a fost platita?Adresa a fost trimisa de la o asociatie nou infiintata catre cea veche, in ideea de a recupera documentele si fondul de rulment pe care vechiul administrator refuza sau trage de timp sa le predea.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:23, 24 Iunie 2011
Daca destinatarul nu e gasit la domiciliu trecut pe plic, postasul lasa o instiintare iar plicul e tinut la oficiul postal un numar de zile, dupa care, daca nu e ridicat, se returneaza expeditorului cu un anumit motiv trecut acolo.
Multumesc pt. raspuns! Care ar trebui sa fie urmatorul pas pt. a recupera fondul de rulment si toate actele ce sunt necesare efectuarii regularizarii?
Urmatorul pas este in instanta.
Inainte de a ajunge la instanta aplelati la serviciul din primarie care se ocupa de asociatiile de proprietari.
Si-apoi vedeti ca se mai pot rezolva unele litigii ca cel prezentat de dv si prin intermediul unui mediator.
Am introdus la mediator in ultimele saptamani patru dosarele. Unul s-a incheiat printr-un angajament si-o esalonarea platilor. Unul s-a rezolvat prin plata integrala catre asociatie chiar astazi. Doua sunt inca in faza de discutie intre mediator si debitor care tot amana intalnirea la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertize judiciare elena13 elena13 Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Probleme executor,dosar executional tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am fost personal si am cerut executorului o copie a dosarului executional,eu fiind debitor in acest dosar.Executorul a refuzat eliberarea acestei ... (vezi toată discuția)