Ce trebuie sa fac daca am trimis o adresa cu confirmare de primire, acum o saptamana si confirmarea nu am primit-o nici la momentul actual? Mentionez ca am discutat cu cei de la posta si mi-au spus ca plicul inca se afla la ei si ca nu a venit sa-l ridice destinatarul. Ce dovada pot sa cer ca posta si-a facut treaba pt. care a fost platita?Adresa a fost trimisa de la o asociatie nou infiintata catre cea veche, in ideea de a recupera documentele si fondul de rulment pe care vechiul administrator refuza sau trage de timp sa le predea.Multumesc!
Daca destinatarul nu e gasit la domiciliu trecut pe plic, postasul lasa o instiintare iar plicul e tinut la oficiul postal un numar de zile, dupa care, daca nu e ridicat, se returneaza expeditorului cu un anumit motiv trecut acolo.
Inainte de a ajunge la instanta aplelati la serviciul din primarie care se ocupa de asociatiile de proprietari.
Si-apoi vedeti ca se mai pot rezolva unele litigii ca cel prezentat de dv si prin intermediul unui mediator.
Am introdus la mediator in ultimele saptamani patru dosarele. Unul s-a incheiat printr-un angajament si-o esalonarea platilor. Unul s-a rezolvat prin plata integrala catre asociatie chiar astazi. Doua sunt inca in faza de discutie intre mediator si debitor care tot amana intalnirea la mediere.
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)