avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

anul trecut am intentat proces pentru inapoierea taxei auto.
in aprilie a.c. am avut prima infatisare si evident o amanare!
este deja luna iunie si in curand se intra in vacanta ,Cat dureaza de obicei un astfel de proces?
si ce efect v-a avea noua lege privind taxa auto care am inteles intra in vigoare de la 1 iulie asupra proceselor pe rol?
multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)
Trimis in judecata pentru art 87/oug.195/2002-pot fi condamnat la primul termen? anduneck anduneck Buna ziua! Am si eu o nelamurire...in data de 06.07.2011 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducera vehicului pe drumurile publice sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dritaS dritaS cat poate dura un proces privind restituirea taxei ? am deschis procesul anul trecut mai si anul acesta in aprilie pla prima prezentare am fost amanat!iar ... (vezi toată discuția)