avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

cat poate dura un proces privind restituirea taxei ?
am deschis procesul anul trecut mai si anul acesta in aprilie pla prima prezentare am fost amanat!iar pana acum nimic!
Cel mai recent răspuns: dritaS , utilizator 13:38, 27 Octombrie 2011
dureaza ca sunt foarte multe solicitari!
Dureaza ca orice alt proces, chiar mai putin ca, in afara de inscrisuri, nu sunt alte probe de administrat. Aveti rabdare. Oricum, daca veti castiga, obligatoriu face AFP recurs si dureaza si acela.
DUREAZA SI PT. FAPTUL CA SUNT MULTE ACTIUNI DE RESTITUIRE TAXA PE ROL SI SE DAU TERMENE LA 7-8 LUNI
Buna ziua,
Am primit sentinta ca respinsa cererea de restituire avocatul meu spune ca sigur la recurs vom castiga.
Va rog ce sanse am de a recupera banii deoarece costurile de asistenta juridica sunt destul de mari? si nu stiu ce sa ma fac? Sau poate nu am ales un asistent juridic bun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dritaS dritaS Buna ziua, Am primit sentinta ca respinsa cererea de restituire A TAXEI AUTO. avocatul meu spune ca sigur la recurs vom castiga. Va rog ce sanse am de a ... (vezi toată discuția)
Pierdut recurs recuperare taxa auto irina_nico irina_nico Buna ziua! Ieri am avut recursul pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare si l-am pierdut.Procesul a fost castigat inca de anul trecut insa finantele ... (vezi toată discuția)
Legalizarea unei hotarari judecatoresti Luana82 Luana82 Buna ziua! Am angajat un avocat pentru procesul de recuperare al taxei auto. Am castigat, iar hotararea i-a fost trimisa avocatului acum o luna de zile. Mi-a ... (vezi toată discuția)