avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO

Buna ziua,
Am primit sentinta ca respinsa cererea de restituire A TAXEI AUTO. avocatul meu spune ca sigur la recurs vom castiga.
Va rog ce sanse am de a recupera banii deoarece costurile de asistenta juridica sunt destul de mari? si nu stiu ce sa ma fac? Sau poate nu am ales un asistent juridic bun?

Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 19:41, 30 Octombrie 2011
Este la aprecierea judecatorului daca admite sau respinge o actiune, indiferent cat de bine e formulata.
Succes la recurs!
in 9 cazuri din 10, in recurs se da "dreptate" solicitantului...depinde cum este valul la Curtea de Apel respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dritaS dritaS cat poate dura un proces privind restituirea taxei ? am deschis procesul anul trecut mai si anul acesta in aprilie pla prima prezentare am fost amanat!iar ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Practica in ce priveste restituirea taxei auto a curtii de apel cluj Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua, ati putea sa-mi spuneti care este practica judiciara in ce priveste restituiea taxei auto la Curtea de Apel Cluj? La Oradea se resping ... (vezi toată discuția)