avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă practica in ce priveste restituirea taxei auto a ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

practica in ce priveste restituirea taxei auto a Curtii de Apel Cluj

Buna ziua,
ati putea sa-mi spuneti care este practica judiciara in ce priveste restituiea taxei auto la Curtea de Apel Cluj? La Oradea se resping recursurile formulate de DGFP, daca la instanta de fond s-a admis actiunea reclamantului.
Va multumesc,
Minodora Sorian
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
Minodora Sorian, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 11:54, 15 Noiembrie 2010
pina in 2009 se admiteau actiunile atit in ceea ce priveste taxa de prima inmatriculare cit si cea de poluare conform O.G.50/2008 . Eu am avut una admisa si una respinsa ultima. de cind concitadinul si probabil fost coleg ,al judecatorilor clujeni,d-l BOC-POc a ajuns prim ministru ,se resping.
Nu se restituie taxele platite intre 1iulie -15 dec 2008 si cele dupa 15 febr 2010.
In 90 la suta din cazuri se resping recursurile in general.Aceasta nu inseamna nimic decat ca se pot respinge si celor ce au pierdut la fond...
da,,are dreptate..se resping celor care au pierdut la fond, ca daca ar fi castigat..era bine:D
este o firma de avocatura din Bucuresti care recupereaza absolut toate taxele auto sau se scuteste de plata acesteia . Am cateva sentinte in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt solutiile curtilor de apel ptr. taxele de poluare platite dupa 12/15.02.2010 Cabinet avocat Larisa Dudciuc Cabinet avocat Larisa Dudciuc In atentia colegilor, As dori sa cunosc practica tuturor Curtilor de Apel in ceea ce priveste actiunile de pretentii care au la baza restituirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa pe poluare, restituire maramures MoniMi MoniMi Am auzit zvonuri ca mai nou la Tribunalul Maramures se resping cererile de restituire taxa. Mai mult de atat, am avut surpriza sa mi se respinga ieri o cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa auto IONELZHR IONELZHR pentru cine ma poate ajuta. am atasat la documente sentinta nr.57 a Tribunalului Prahova .cu toate ca la data cand am inregistrat documentele privind plata ... (vezi toată discuția)