avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl-d ..cum pot obtine avizele pentru exploatarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl-d ..cum pot obtine avizele pentru exploatarea forestiera?

Am infiintat de curand un srl-d avand ca domeniu de activitate: comert cu ridicata al materialui lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare.
Mai am si exploatare forestiera, randeluirea lemnului si taierea.
Sunt la inceput si nu stiu exact ce acte imi trebuie ptr ce vreau eu s fac!
De exemplu ce avize imi trebuie? Eu iau lemnul dintr-o parte si il dau in alta parte si am comisionul meu( UN EXEMPLU), pentru ca deokamdata NU FAC exploatare forestiera, niki taiere.
Imi trebuie avize de la mediu?
Daca as vrea sa fac exploatare trebuie sa am un spatiu amenajat cu utilaje? Un gater?
Am fost la Mediu dar am plecat nelamurita cu nici ei nu mai stiau exact ce trebuie ptr ca s-au schimbat legile:O:O:...........si nu stiu cui sa ma adresez?!!
Daca ma puteti ajuta .....va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:58, 24 Iunie 2011
adreseaza-te la directia silvica judeteana afli toate cele necesare.

HG 996/27.08.2008 cu aplicare din 1 octombrie 2008 prevede obligativitatea utilizarii programului SUMAL si pentru agenti economici care au doar depozitare de material lemnos in scopul utilizarii cherestelei ca ambalaj (rigle si chituci) pentru transportul produselor proprii

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize primare si secundare ptr material lemnos gargamella gargamella Am infintat de curand un SRL-D avand ca domeniu de activitate : comert cu ridicata al mat lemnos...mai am exploatare forestiera , randeluirea lemnului si ... (vezi toată discuția)
Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)
Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)