avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale profesori invatamantul universitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale profesori invatamantul universitar

Buna ziua. am o intrebare. pt o actiune avand ca obiect drepturi banesti pt personalul din invatamantul universitar, cine are calitate procesuala pasiva? Ministerul Educatiei, rectorul universitatii, sau si unul si altul? e vb de Legea 221/2008.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dawio , utilizator 09:26, 26 Iunie 2011
Universitatea prin rector.
Daca aveti in vedere vreun act normativ, ministerul.
Pe Lg 221/2008 am castigat si eu, definitiv si irevocabil(prin nerecurare). Actiunea mea a fost indreptata, exclusiv, impotriva angajatorului( scoala cu P.J.-inv.preuniversitar)! Acum ma "lupt"pentru aplicarea acestei Sentinte in cadrul Lg. 330/2009( art 3, art 7, art 30).
Sigur veti castiga, avand in vedere decizia C.C.R. privind aceste spete!(Lg. 221/2008)
Succes!
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
Dawio, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Diploma univ. spiru haret ContSters95727 ContSters95727 Buna Ziua, Am dat licenta in februarie 2009, dar nu mi s-a dat inca diploma. Mai jos puteti vedea raspunsul de la Minist. Educatiei. ... Luand in ... (vezi toată discuția)
Cum pot renunta legal la o diploma universitara? ispires ispires Buna ziua, Poate cineva sa ma indrume cum sa renunt la o diploma de inginer optinuta in 2001 de la POLITEHNICA Bucuresti. Mentionez ca de la ministerul ... (vezi toată discuția)