avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa lucrez in alta tara daca sunt pensionata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa lucrez in alta tara daca sunt pensionata?

langa pensia de batranete pot lucra legal in strainatate?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 00:15, 26 Iunie 2011
Daca sunteti pensionata la limita de varsta puteti lucra. Daca va veti stabili in strainatate puteti solicita transferul banilor intr-un cont din statul de resedinta. Va trebuii sa transmiteti anual catre CNPAS „Certificatul de Viata”.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident munca germania loku7 loku7 Buna ziua.as dori o informatie.am avut un accident de munca in germania acum 2 luni si jumatate.am stat in spital 9 sapt.5sapt in klinica care m-a operat si ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru perioada lucrata in strainatate Anitek59 Anitek59 Buna ziua,sint asistenta madicala. Sint nascuta in 1959 .Am lucrat in tara in spital incepind di 1978 pina in 2002.Din 2002 lucrez in italia cu contract de ... (vezi toată discuția)
Transferul drepturilor de asigurari sociale in hu godspeed godspeed Un cuplu de medici ( actualmente in varsta de 50 ani)din RO emigreaza in Ungaria dupa un stagiu de cotizare de 7 ani in sistemul pe pensii RO. Obtin cetatenia ... (vezi toată discuția)