avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata temporar de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata temporar de activitate


Buna Seara,

care este procedura de redeschidere activitate a unei firme suspendata temporar inainte de expirarea perioadei de suspendare? firma a fost suspendata de activitate in 0ctombrie 2009 si se doreste redeschiderea ei cat mai curand.

va multumesc
Cerere de inregistare, declaratie model 3 de autorizare - formulare tipizate la registrul comertului, decizie/hotarare a asociatului/asocaitilor la care se ataseaza contorul de cuvinte in vederea publicarii la Monitorul Oficial si in jur de 200 ron.
Veti intocmi o hotarare aga prin care se aproba reluarea activitatii firmei respective, de la data inregistrarii mentiunii la Registrul Comertului. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate suspendata ion damaschin ion damaschin Buna ziua, Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in acelasi act aditional? contima contima Buna ziua! Am o firma cu un singur punct de lucru (un mic restaurant). Din cauza ca activitatea merge extrem de prost, am decis sa renunt si sa suspend firma. ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate victorino victorino Luna aceasta am infiintat o societate, actionar unic, am optat impozit 3%, neplatitor de tva si pana acum nu am angajat pe nimeni, nu am contract cu un ... (vezi toată discuția)