O entitate juridica are cont deschis la [banca] (in lei), dar care este poprit pt niste datorii neachitate.
Vreau sa deschid un nou cont, la [banca] (in euro) - care stiu ca tot poprit va fi datorita celui de la [banca]. Dar ideea e ca trebuie sa se faca un transfer bancar in acest cont in euro. Din cate stiu, in conturile poprite poti primi, dar nu poti scoate pana nu platesti debitul.
Intrebare: Dupa ce primesc fondurile, suma in euro, in contul [banca], cum pot face sa platesc poprirea de la [banca] ? Ma refer la procedura de operare dintre banci ... prin ordin de plata sau ce ?
ps. am deschis la [banca] si nu tot la [banca] pt ca transferul se va face din strainatate tot de la o banca raiffeisen, deci sa evit comisioane etc ....
Multumesc anticipat
Voie buna
Ah! inca ceva, in cat timp de la executarea platii popririi contul devine operativ ?
Rugaminte admin: va rog sa nu mai folositi nume de persoane fizice sau juridice in intrebarile dumneavoastra. Urmatoarea data cand le veti folosi, intreg mesajul o sa fie sters.
In mod automat Banca R depune banii in banca X Urmatorul pas...trebuie sa va deplasati la X sa inchideti contul si sa va duceti cu dovada la R.Din acel moment aveti drept de retragere de la R.Timpul este relativ...de la o banca la alta...in functie de profesionalismul lor...
Poprire pe cont
marianturtoi
Am primit in contul meu la [banca] Slobozia suma de 100 euro la data 16.09.2011,cand am mers la ghiseul bancii Slobozia m-i s-a spus ca am contul blocat de ... (vezi toată discuția)