avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosirea unei uliciore de mai multi locatari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosirea unei uliciore de mai multi locatari

locuiesc la curte si stau pe o uliciora cu inca 3, vecini unul din ei se crede mai domn si vrea sa ne comande pe toti .am copii si vin cu masina o parcheaza in fata porti lasa loc de trecere suficient dar el interzice acest lucru,noi am spus si am convenit cind el are nevoie scoatem masina si dam voie,dar el nu si nu.as vrea sa stiu ce drepturi avem fiecare si daca este corect ca noi sa ne intelegem omeneste nu cu cearta si amenintari
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 01:11, 27 Iunie 2011
Ar fi bine sa ajungeti la o intelegere si eventual sa gasiti o solutie de comprmis. Nu ajuta la nimic sa ajungeti la un litigiu in instanta ... necesita timp, bani si sanatate.
Discutati cu el ... vedeti care ar fi solutia lui, spuneti-va si dumneavoastra parerea cu calm ... si poate in final rezolvati diferendul iscat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces gara in curte comuna herrdanielradu herrdanielradu Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna in Bucuresti. In aceasta curte, terenul este in devalmasie si nu este specificat niciun loc de parcare. Cu toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)