avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Utilizarea unei sponsorizari pentru o alta sponsorizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Utilizarea unei sponsorizari pentru o alta sponsorizare

Buna ziua.

Fac parte dintr-o asociatie non-profit. Asociatia noastra a obtinut o sponsorizare in bani in vederea organizarii unui curs de formare profesionala. As vrea sa va intreb daca acesti bani pot fi folositi, in vederea organizarii cursului, pentru a face alte sponsorizari. Respectiv daca banii obtinuti dintr-o sponsorizare pot fi folositi pentru o sponsorizare, in vederea atingerii scopului prevazut in contractul prin care au fost obtinuti. De exemplu, daca ii putem justifica pentru plata taxei de participare la curs pentru unii cursanti (prin contract de sponsorizare) sau pentru a deconta cheltuieli ale lectorilor (si ce anume cheltuieli pot fi decontate).

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaiDD , utilizator 18:21, 1 Iulie 2011
Va multumesc pentru amabilitate si pentru efort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare persoane fizice flemil flemil am o intrebare. Un ONG doreste organizarea unui concert caritabil in capitala, la care vor participa instrumentisti din toata tara, carora le va trebui ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile marianamoraru marianamoraru O societate comerciala din Romania achizitioneaza produse ortopedice(implanturi) de la o firma din CEE si le vinde in tara catre unitati ... (vezi toată discuția)
Sponsorizari ong pentru expeditii montane feriteglas feriteglas Buna ziua, Sa presupunem ca un ONG primeste 20.000 euro sponsorizare de la o companie pentru o expeditie montana. Cum se pot acorda acesti bani membrilor ... (vezi toată discuția)