avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Completare obicet activitate dupa recodifcare. Ce ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Completare obicet activitate dupa recodifcare. Ce coduri trec??

Buna ziua! Daca am o complatare ob activitate la un SRL care a suferit recodificarea din 2008, dar ultimul act const este din 2007, eu acum trebuie sa trec in actul const toate codurile caen noi, echivalente celor pe care le avea in 2007, plus cele pe care le doreste acum (cele noi)??
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:51, 2 Iulie 2011
Nu prea se intelege. Dumneavostra vreti sa solicitati de la registrul comertului un act constatator pentru activitatea desfasurata la un punct de lucru? Daca e asa treceti ce activitati desfasurati acolo cu noile coduri caen din hartia primita de la registrul comertului cu recodificarea.
Daca vreti sa introduceti in statut si alte activitati, faceti concomitent cele doua, completati statutul cu alte activitati si solicitati si certificatul constatator, la registrul comertului.
Ideea este ca SRL-ul a suferit recodificarea, insa nu exista la dosarul societatii nici un act din care sa reiasa noile coduri caen. Cel mai recent act const este din 2007. Acum, eu trebuie sa completez ob de activ si nu stiu cum sa fac, avand in vedere ca in cel mai recent act const, am codurile vechi.
Astfel, in actul const de acum, modific codurile existente (avand in vedere ca sunt cele din caen 2002), trecandu-le pe cele corespondente din recodificare 2008??
Cand s-a facut recodificarea, trebuia sa va dea o lista cu noile coduri ale tuturor activitatilor existente in statut si un certificat constatator cu noile coduri ale activitatilor autorizate la acel moment.
Mergeti la registrul comertului si vedeti acolo ce va spune.
Solicitati un extras de la registrul comertului in care se reflecta situatia cu codurile modificate(asta numai in situatia in care ati facut recodificarea). In baza acestuia puteti sa va redactati un act constitutiv actualizat. De asemenea, daca doriti puteti sa solicitati un certificat constatator de autorizare cu activitatile pe care le desfasurati in care apar codurile noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Actualizare coduri caen in actul constitutiv actualizat RomeoR RomeoR Trebuie sa actualizam actul constitutiv al SRLului In actul constitutiv avem principalul domeniu de activitate 742 si principalul obiect de activitate 7420 ( ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv reactualizat mihnevicim mihnevicim Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru ... (vezi toată discuția)