avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului montator piatra marmura (cod COR 711302)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului montator piatra marmura (cod COR 711302)

Buna ziua. Am cautat si eu pe net o fisa de post pentru montator piatra marmur, dar nu am gasit. Daca va poate ajuta cineva, v-as ruga sa mi-o trimitieti si mie. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Fisa post montator subansamble cod 828701 anika anika Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu fisa postului pentru montator subansamble cod 828701-pentru tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Va rog mult, ... (vezi toată discuția)
Fisa post deservent utilaje asmed asmed Buna ziua!V-as ruga sa ma ajutati cu o fisa de post pentru deservent utilaje.Multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)