avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post montator subansamble cod 828701
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post montator subansamble cod 828701

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu fisa postului pentru montator subansamble cod 828701-pentru tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.
Va rog mult, am cautat si nu am gasit
Multumesc:help:

Alte discuții în legătură

Contract firma termopane giussy giussy Buna ziua, Am o intrebare. As vrea sa imi pun ferestre cu geam termopan si pentru asta am inceput sa caut firme de incredere pe net. Am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuie ptr a deschide un atelier de tamplarie de lemn? MERKAT MERKAT buna ziua la toata lumea, sunt administratorul unei firme ce are ca principal cod CAEN- comertul si in urma unui studiu de piata (de zona) am decis sa-mi ... (vezi toată discuția)
Investitii Lielena Lielena Buna ziua, Suntem o regie in subordinea unei primarii. La controlul Curtii de conturi am fost acuzati ca am incadrat gresit la investitii lucrari de vopsire/ ... (vezi toată discuția)