avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce autorizatii imi trebuie ptr a deschide un atelier ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce autorizatii imi trebuie ptr a deschide un atelier de tamplarie de lemn?

buna ziua la toata lumea,
sunt administratorul unei firme ce are ca principal cod CAEN- comertul si in urma unui studiu de piata (de zona) am decis sa-mi realizez un atelier de tamplarie de lemn -termopan . Stiu ca prima conditie este ca in statutul de functionare sa fie un cod ce reprezinta aceasta activitate..Cine ma poate ajuta ? Care este acest cod CAEN? Care sunt conditiile de realizare a acestuia si ce autorizatii imi trebuie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 18:38, 20 Iulie 2008
Lucrari de tamplarie si dulgherie - CAEN 4542
Asociatia Nationala a Producatorilor de Ferestre, Usi, Fatade si Geam Termoizolator din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)
Tâmplărie pvc Mariacita Mariacita Pentru producerea și montarea de tâmplărie pvc se poate deschide un pfa saun trebuie srl? (vezi toată discuția)
Cod caen mariana genoiu mariana genoiu As dori sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru prestari servicii, respectiv reparatii mobilier, usi si ferestre termopan etc. (vezi toată discuția)