avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Tâmplărie pvc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Tâmplărie pvc

Pentru producerea și montarea de tâmplărie pvc se poate deschide un pfa saun trebuie srl?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:20, 15 Octombrie 2019
Da. Daca aveti un act de studii sau calificare in domeniul pentru care solicitati autoriarea puteti sa va infiinati un atelier pe pfa cod caen 2223 Aceasta clasa include:
-fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii: usi, ferestre, tocuri, obloane si articole similare, din plastic.
Si codul caen 4332 lucrari de tamplarie si dulgherie Aceasta clasa include: -montarea de usi, ferestre (exclusiv usi automate si turnante), tocuri de usi si ferestre, din lemn sau alte materiale -instalarea echipamentului pentru bucatarii, casa scarilor, accesorii pentru magazine -instalarea mobilierului -lucrari de finisaj interior cum ar fi: montarea de plafoane, montarea de pereti mobili etc
Ca pfa puteti sa aveti maxim 3 angajati cu contract de munca proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen mariana genoiu mariana genoiu As dori sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru prestari servicii, respectiv reparatii mobilier, usi si ferestre termopan etc. (vezi toată discuția)
Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)
Cod caen fabricare tamplarie pvc si aluminiu oana alboiu oana alboiu Va rog frumos sa ma ajutati cu un COD CAEN pentru fabricare si montare tamplarie PVC si Aluminiu. (vezi toată discuția)