avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise de post

AS DORI SI EU FISE DE POST CU OBIECTIVE DE PERFORMANTA SI CRITERII DE EVALUARE PENTRU: LACATUS MECANIC,LACATUS CONSTR.METALICE SI NAVALE,MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII,MAISTRU LACATUS CONSTRUCTII METALICE,TEHNICIAN PROTECTIA MUNCII,SUDOR,CONTABIL. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 28 Iunie 2011
As dori si eu un model pentru o fisa post confectioner, o fisa de evaluare a salariatilor, si care ar fi criteriile pentru evaluare.
Multumesc mult de tot pentru ajutor
In sectiunea Documente Utile gasiti astfel de documente si pe care le puteti adapata la angajatorii dvs.

www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post muncitor necalificatnecalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii georgip georgip buna ziua, as dori si eu un model de fisa de post pentru un muncitor necalificat in constructii, casier, sofer de autocamion, electrician, lacatus mecanic, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului CURALA CURALA am si eu nevoie cine ma ajuta si pe mine de fise de post cum ar fi :sofer autocamion masina de mare tonaj;autoturisme si camionete,manipulant marfa,functionar ... (vezi toată discuția)
Fise evaluare popescustn popescustn are cineva fise de evaluare a performantelor cerute de ITM pentru: -contabil vanzator sofer muncitor (vezi toată discuția)