avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil 2011

va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare : unde se depune dosarul pentru concediu ingrijire copil si ce conditii trebuie sa indeplineasca parintele beneficiar ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:30, 30 Iunie 2011
Agentia teritoriala pentru prestatii sociale.

Sa fii lucrat in ultimele 12 luni.
daca parintele a lucrat in baza unei conventii civile,tinand cont ca din iulie 2010 si la acestea s-a platit contributia de asigurari sociale,are dreptul la concediu ingrijire copil ?
Daca s-a platit contribitia, da se acorda dreptul la CIC
va multumesc . o seara frumoasa.
Buna seara,
Referior la acest subiect,am si eu o intrebare.Eu ma aflu in situatia urmatoare:
1.sunt angata cu carte munca cu 2 ore
2.am INTERPRINDERE INDIVIDUALA
3lucrez si pe conventie civila.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1 Pot sa iau indemnizatie cu 2 ore pe cartea de munca?
2.Pe conventie civila la mine sunt platite doar pensia somajul si impozitul ,Sanatatea nu e platita .In aceste conditii pot se aduga si suma de pe conventie civila?
3Veniturile realizate pe II se iau in calcul?

O seara buna!

Alte discuții în legătură

Venituri luate in calcul pt indemnizatia cic crisschirita crisschirita Poate beneficia de indemnizatie CIC o persoana care 12 luni anterior nasterii a obtinut venituri exclusiv din conventie civila? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stefana_ciuperca stefana_ciuperca Buna ziua, Am intrerupere in munca in ultimele 12 luni de pe 12.01.2015 pana pe 01.04.2015. Totodata am o conventie civila cu incepere din 05.01.2015 pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Poate beneficia de indemnizatie de crestere copil o doamna care are conventie civila de mai mult de 12 luni si a obtinut venit la care a achitat ... (vezi toată discuția)