avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura administratorului (situatii financiare, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura administratorului (situatii financiare, declaratii)

Va rog sa-mi spuneti si mie : la un SRL infiintat in ianuarie 2011, daca nu are contabil angajat , poate semna administratorul situatiile financiare lunare?Si in ce baza? Declaratiile trimestriale si semestriale trebuiesc vizate de un expert contabil?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:45, 28 Iunie 2011

@Magda Staicu a scris:

Administratorul le poate semna pe Toate, mai putin bilantul , unde semneaza dar alaturi de semnatura sa este necesara fie semnatura unui expert contabil, fie a contabilului sef (economist).

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
Ares-3, moderator
Da. Toate declaratiile care se depun pentru firma, in timpul anului, la diverse termene, pot fi semnate de administrator si nu trebuiesc vizate de un expert contabil. Doar bilantul trebuie intocmit si semnat de un contabil autorizat si declaratia 101 trebuie certificata de un consultant fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Semnare acte contabile toy_story toy_story Buna seara, Ce acte contabile si declaratii financiare poate semna un administrator, care nu are angajat un contabil/economist. Multumesc (vezi toată discuția)