avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perversiunea sexuala cand e contraventie si cand e ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perversiunea sexuala cand e contraventie si cand e fapta penala

Buna ziua! Cu respect as dori sa adresez aceasta intrebare unui avocat care poate sa imi raspunda concret.
Sunt o persoana mai "deosebita" pozitiv sau negativ pentru unii sau altii si ma intereseaza urmatoarea problema.
As dori sa stiu in cazul in care sunt surprinsa facand sex intr-un loc public (fara a cere sau astepta foloase de pe urma actului sexual) cu unul sau 2 parteneri ....si fara martori din exterior...in ce categorie de pedeapsa se include fapta mea?
Este contraventie. partenerii ar putea macar sa va plateasca amenda, daca-s gentelmani.
Spor la treaba!
eu cred ca e asta: www.avocatnet.ro/content/for...
Depinde de mai multi factori. :) In principiu poate fi incadrata dar nu este obligatoriu, situatia expusa de tine la art. 201 alin. (1) C.pen., pedeapsa fiind de la 1 la 5 ani. Cert este ca daca ai intretinut in public raporturi sexuale cu 2 parteneri, se incadreaza in categoria faptelor ce atrag raspunderea penala.
Eu cred ca dna/dsoara a precizat ca e fara martori, deci nu e in public.
Sintagma "spatiu public" inseamna ... stiti ce. Deci nu se pune problema de martori. Oricum se incheie procesul-verbal de catre organ. :tooth:

Alte discuții în legătură

Incadrare fapta. infractiune? VelvetRopes VelvetRopes Buna ziua! As dori sa ma ajutati, daca se poate, cu incadrarea unei fapte. In special as dori sa stiu daca poate constitui temei pentru comiterea unei ... (vezi toată discuția)
Este gradinita considerata loc public? ATM ATM Am o mare nedumerire, daca gradinitele de stat sunt considerate a fi locuri publice. Din cate stiu eu, locurile publice sunt locurile in care are acces toata ... (vezi toată discuția)
Loc public Adrian Voican Adrian Voican Buna seara.Considerati ca se poate retine ca o fapta de furt comisa intr-o scoala militara, este comisa intr-un loc public? (vezi toată discuția)