avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... amenajare interioara cu autorizatii partiale!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

amenajare interioara cu autorizatii partiale!!

Buna ziua
Am si eu urmatoarea problema:vreau sa tai un perete(partial practic este sub un pervaz de geam) intre bucatarie si balcon am vorbit cu un arhitect care se va ocupa de toata documentatia si obtinerea autorizatiilor.Peretele care se taie nu este de rezistenta asa cum a constatat si arhitectul numai ca, asta este indiferent de situatie autorizatiile sunt necesare.
Pana acum am obtinut certif de urbanism-practic suntem la jumatatea drumului cu actele am inteles ca mai dureaza cam 30 zile pana ies toate -ce se intampla daca eu fac acum modificarea si ma trezesc cu cei de la primarie la usa ma amendeaza sau nu ?
Am vreo scapare tinand cont de faptul ca o parte din documente sunt gata dar autorizatia de constructie inca nu?
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
me.elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 11:01, 30 Iunie 2011
primaria constata, da un termen de a intra in legalitate
asa ca faceti cum credeti, daca va grabiti...
Pana nu iese autorizatia de construire si anuntati inceperea lucrarilor la ISC nu va apucati de treaba pentru ca amenzile sunt foarte mari.:stunned:

Interesativa inainte cata amenda trebuie sa platiti de la functionarele de la biroul de urbanism si autorizari in constructii si apoi ganditiva bine daca va mai convine. Poate pentru dvs. nu conteaza banii deci fara numar, fara numar...:(
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
johnpescar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament...rog sfaturi Paraiah Paraiah Buna ziua am si eu cateva intrebari despre o modificare daca se poate. Stau intr-un apartament cu 2 camere in care bucatarie este delimitata de sufragerie ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)
Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)