avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Coduri CAEN
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Coduri CAEN

Buna

am doua intrebari legate de coduri CAEN:
In actul constitutiv al societatii am toate codurile din clasa 45, 46, 47 adica toate codurile din COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL; REPARAREA AUTOVEHICULELOR SI MOTOCICLETELOR.

1. Am un contract cu o firma de curierat. Cand trimit colete catre clienti, platesc eu serviciul de curierat, dar facturez pe langa produse si un serviciu numit Transport unde calculez cat ma costa transportul cu tarifele mele, asa clientul plateste mai putin dar imi plateste mie nu la curierat.
Este ok, sau o sa am probleme cu finantele din cauza codurilor? Practic ce fac eu este ca refacturez...

2. Pe baza unui contract de prestari servicii pot factura unui client servicii de marketing din domeniul comertului pe care il efectuez?

Multumesc de ajutor.

Alte discuții în legătură

Pfa distributie kattany kattany buna ziua detin si eu un pfa avand codul 4782 ,sunt neplatitor de tva,am casa de marcat .vreau sa schimb domeniul de activitate pentru a deveni distribuitor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor, va rog! Victorius Victorius Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe net clientilor ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata masimo26 masimo26 buna ziua. imi puteti spune va rog ce inseamna mai exact: comert cu ridicata. si in ce cod caen se incadreaza? (vezi toată discuția)