Am luat un CAR in aprilie,prima rata de plata fiind in mai. Nu am reusit sa platesc in mai rata, dar in iunie am platit pentru ambele luni si urmeza sa platesc in 8 iulie rata pe luna respectiva. Intre timp doamna de la CAR a trimis instiintare catre giranti ca cere sustragerea din salar a intregii sume. In contract scrie clar ca neplata a 3 rate consecutive atrage plata de catre giranti. Directoarea scolii a trimis d-nei de la CAR un act in care spune ca nu va retrage nicio suma de la nimeni. Iar azi doamna draga m-a amenintat ca daca pana la 5 august nu platesc suma integral ma da in judecata. Recunosc ca am gresit cu prima plata, dar si dansa a exagerat cu instiintarea fiindca a incalcat contractul de imprumut. Nu sunt dispusa sa platesc suma integral, numai in rate cum apare si in contract. Ce pot sa mai fac? Am nevoie urgent de sfat!
Multumesc!
Buna ziua, ca nu ati platit o rata nu este o crima, se poate intampla oricui, de regula luam imprumuturi pentru ca nu avem bani. Eu as vorbi cu ea personal si nu cred ca nu ar intelege situatia. Daca vedeti ca persista in atitudinea ei, intocmiti o adresa in scris, atasati in xerox chitanta doveditoare a platii celor doua rate si mentionati ca solicitarea catre giranti, inclusiv catre scoala (tertul poprit) este nejustificata, intrucat incalca prevederile contractului de imprumut, iar o eventuala actiune in justitie este neintemeiata.
Multumesc pentru sfat. Marti, 5 iulie trebuie sa ne intalnim cu doamna (girantii, eu si daomna), desi nu vad rostul de ce toata lumea. Oricum nu voi plati suma intreaga anticipat, numai in rate fiindca nici nu as putea. De aceea am luat un imprumut.
Falsuri
ContSters129185
Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)
Problema girant
Madalina.puc
Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)