avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM RECUPERAM BANII???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM RECUPERAM BANII???

Suntem 8 mostenitori a unor terenuri in suprafata de 17 ha.In La judecatorie am castigat acest drept de mostenitori,iar noi am facut o procura notariala ca unul dintre noi sa se ocupe de vanzarea terenului si e specificat in ea ca dupa vanzare fiecare sa-si ia partea.Dupa ce a vandut tot respectivul mostenitor caruia l-am facut procura a UITAT DE NOI si nimeni nu a vazut un leu.Cum ne putem recupera banii?Ce actiune in instanta sa deschidem?merge ceva penal?
sa ne adresam executorului judecatoresc sau LA instantele de la judecatorie?Sa incercam ceva pe civil sau penal?
putem face o plangere penala la politie?
CUM NE PUTEM RECUPERA BANII SI CE SANSE SUNT?
Trebuie sa platim vreo taxa judiciara?

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva? dandi dandi Suntem 8 mostenitori a unor terenuri in suprafata de 17 ha.In La judecatorie am castigat acest drept de mostenitori,iar noi am facut o procura notariala ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri dupa deces GeorgianaIonescu GeorgianaIonescu Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva si-mi poate spune daca se poate vinde bunurile unui decedat in baza unei procuri date in timpul vietii cu ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune neculaighionea neculaighionea Daca mostenitorii proprietarului unui bun propriu vandut prin mandatar in timpul vietii(intabulat actele)pot face plangere penala pentru inselaciune? Spun ca ... (vezi toată discuția)