avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselaciune

Daca mostenitorii proprietarului unui bun propriu vandut prin mandatar in timpul vietii(intabulat actele)pot face plangere penala pentru inselaciune? Spun ca ei nu au avut stiinta de incasarea sumei totale trecuta in c-v.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 20 August 2015
pai nici nu trebuia ca ei sa aiba stiinta de ceva, proprietarul trebuia sa intreprinda ceva pt a-si lua banii in caz ca nu i-a incasat.
Mostenitorii (fiica si tata) au fost de fata cand defunctul a facut procura 2005 si acum nu mai recunosc.
povestiti un pic de la inceput
In anul 2005 am cumparat un teren de la o persoana fizica care mostenise terenul de la parintii lui (bun propriu) deoarece nu avea cadastru si intabulare proprietarul a propus sa imputerniceasca o persoana prin procura notariala (procura speciala de vanzare) o persoana .Dupa ce am semnat actele la notar proprietarul a decedat(2008),in acelasi an sotia dezbate mostenirea dupa sotul pentru bunurile ramase si nu trece acele terenuri.In anul 2012 face plangere penala pentru inselaciune precum ca sotul ei nu a primit nici un ban in urma vanzarii terenurilor.
Are dreptul sa faca plangere?
are dreptul sa faca ce plangeri doreste, nu va ajunge insa nicaieri cu aceste plangeri.

Alte discuții în legătură

Inselaciune neculaighionea neculaighionea Buna ziua! In anul 2005 am cumparat un teren de la o persoana fizica care mostenise terenul de la parintii lui (bun propriu) deoarece nu avea cadastru si ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii penale Paul_D Paul_D Revin cu situatia mea din cauza ca postarea anterioara nu apare pe site. Am fost proprietarul a doua terenuri intravilane, iar pentru unul dintre ele am ... (vezi toată discuția)