Sunt intr-un proces penal la o Instanta cu acuzarea "vatamare corporala din culpa", ca inculpat in urma unui accident auto.
As dori daca se poate sa imi spuneti cum sa formulez o cerere de preschimbare a unei dovezi fara drept de circulatie intr-una cu drept de circulatie pana la terminarea judecatii pe care s-o depun spre acceptare la Instanta. Am nevoie ca aceea persoana care vrea sa ma ajute sa stie cum sa motiveze aceasta cerere, cu articolele necesare din Lege. Sunt dispus sa platesc aceasta consultatie, daca la final cererea poate fi formulata pentru a o depune personal.
Stiu ca este la latitudinea judecatorului de a accepta sau a refuza o asemenea cerere.
Da , puteti dormula o astfel de cerere catre instanta care solutioneaza fondul cauzei in temeiul art 111 alin 6 din OUG 195/2002 , insa , admiterea sau respingerea acesteia depinde de probatoriul existent la dosarul cauzei .
Am depus aceasta cerere, mi-a fost dat termen in instanta la care sa-mi "sustin" cererea de drept de conducere.
Trebuie avocat neaparat la acest termen? Sau pot sustine eu aceasta cerere?
Ce presupune aceasta sustinere a cererii? Imi poate da cineva ceva sfaturi?
Drept penal
Florica Poputa
Un faptuitor e cercetat penal pentru infractiunea de parasire a locului accidentului si vatamare corporala. La prima declaratie organul de cercetare penala ii ... (vezi toată discuția)