avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere impotriva vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere impotriva vecinilor

Buna ziua!
Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures la 15 min de centrul orasului.Mirosul cauzat de animale si de WC este insuportabil si din aceeasi cauza avem o gramada de muste in curte. M-am interesat si am inteles ca nu ar avea voie sa tina animale si cu atat mai mult un WC in curte ( real focar de infectie) pe raza municipiului si ca ar trebui sa facem o plangere catre politia comunitara pentru ca aceasta,insotita de cei de la mediu sa poata face o inspectie si sa-i oblige sa desfiinteze WCul si sa le interzica sa mai tina animale sau in caz contrar sa-i amendeze. Ma poate ajuta cineva cu un model de plangere/reclamatie? Cui sa o adresez si ce sa cer concret?Multumesc

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva vecinilor ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)