avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pfa sau firma pt lucru in Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pfa sau firma pt lucru in Franta

buna seara
de curand am fost contactat din franta de o cunostinta care vrea sa imi ofere oportunitatea sa lucrez acolo dar din punct de vedere legal e imposibil.el nu poate angaja persoane straine pentru ca are o firma de familie.din cate am inteles pana acum poti face un pfa sau firma acolo dar nu stiu nici care e cea mai usoara si ieftina varianta si nici demersurile ce trebuie urmate.....va rog daca se poate sa ma luminati in aceasta problema....
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pfa sau firma pt a lucra in franta ochio ochio buna seara de curand am fost contactat din franta de o cunostinta care vrea sa imi ofere oportunitatea sa lucrez acolo dar din punct de vedere legal e ... (vezi toată discuția)
Ofer servicii pentru o firma din franta si primesc lunar o suma de 1500 euro marchis_andrei marchis_andrei Salutare! Inainte sa va scriu am cautat pe google de \'\'mi-au sarit capacele\'\' Treaba este ca am gasit o gramada de raspunsuri diferite si nici unul nu ... (vezi toată discuția)
Angajat firma franta Romanian_employee Romanian_employee Buna seara Urmeaza sa ma angajez pentru a lucra pentru o firma franceza. Pentru inceput voi lucra de acasa, apoi se vor mai angaja persoane si se va gasi un ... (vezi toată discuția)